Cinehill poziv na volontiranje i radionicu!

U ponedjeljak 27. svibnja u 15 sati na Građevinski fakultet u Rijeci stiže ekipa festivala Cinehill, mlađeg brata Motovunskog festivala, predvođena direktorom Igorom Mirkovićem koji će predstaviti program i festivalske prilike za riječke studentice i studente (pogodnosti, edukativne radionice i mogućnost volontiranja). Svi ste dobrodošli saznati kako se uključiti u ovu ljetnu filmsku priču.

Uživanje u filmovima, vrhunska zabava, druženje s filmskim znalcima te neprocjenjivo iskustvo sudjelovanja u organizaciji festivala… sve to nudi Cinehill!

Dosadašnji Motovun film festival u svojoj je dvadeset i petoj godini krenuo u novu avanturu i preselio se u šumsku čaroliju gorskog dijela Hrvatske. Cinehill je posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom i snagom svojih priča, a koji se sve teže probijaju do kinodvorana i gledatelja.

Cinehill želi biti odmor za dušu umornih filmskih jahača, mjesto gdje se njihovi filmovi prikazuju u zanosnom ambijentu, pred blagonaklonom publikom, pod nebom toplih ljetnih noći. A od ove godine STIFF i SKC ekipa pomaže graditi Cinehillovo brdo filmova stoga pozivamo zainteresirane studentice i studente da, uz publiku, postanu i volonterke i volonteri Cinehilla i da između ostalog gledamo i najbolje STIFF filmove na Cinehillovom zelenom tepihu.

PRIJAVE NA KAMPUS CINEHILL RADIONICE
Možete se prijaviti i na 9. CINEHILL KAMPUS DHFR RADIONICU kojom ostvarujete i besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe i projekcije!

PRIJAVITI SE MOGU:

Studentice i studenti s filmskim kolegijima
Mladi profesionalci i oni koji to žele postati
Mladi filmski teoretičari/kritičari
Studentice i studenti filmskih škola (i oni koji to žele postati)
Ako želite prikazati svoje studentske filmove prijavite se do 15. lipnja 2024.

Ako želite sudjelovati na radionici prijavite se do 30. lipnja 2024.

Detalje pročitajte na mrežnoj stranici Cinehilla.